VAN ESSEN ADVOCATEN

van-essen-advocaten-marielle-van-essen

Mr. Marielle van Essen

ADVOCAAT

is strafrechtadvocaat in hart en nieren. Sinds 2002 treedt zij in Nederland en buitenland op in vaak spraakmakende zaken. U kent haar wellicht van televisie want zij treedt regelmatig op als expert op in RTL Boulevard, waar ze in heldere taal uitleg geeft over lopende strafzaken.
lees verder

van-essen-advocaten-zahra-boufadiss

Mr. Zahra Boufadiss

ADVOCAAT

is als strafrechtadvocaat werkzaam bij Van Essen Advocaten, waar zij aan meerdere spraakmakende en complexe strafzaken heeft (mee)gewerkt. Mr. Boufadiss richt zich met name op levensdelicten, opiumdelicten en georganiseerde misdaad. lees verder

van-essen-advocaten-justin-kotter

Mr. Justin Kötter

ADVOCAAT

richt zich op strafzaken die complex van aard zijn. Zo treedt hij de laatste jaren regelmatig op als advocaat in omvangrijke zaken waarin zijn cliënten onder andere worden verdacht van zedendelicten, geweldsdelicten en levensdelicten.
lees verder

van-essen-advocaten-mattanja-glismeijer

Mr. Mattanja Glismeijer

ADVOCAAT

richt zich op financieel economische strafzaken en behandelt daarnaast ook (complexe) klassieke strafzaken. Met name behandelt zij zaken waarin (rechts)personen worden verdacht van feiten met betrekking tot fraude, drugs en criminele organisaties. Ook staat zij cliënten bij in ontnemingsprocedures.
lees verder

van-essen-advocaten-kim-kanters

Mr. Kim Kanters

JURIDISCH MEDEWERKER

behandelt in hoedanigheid van juridisch medewerker juridische vraagstukken die niet persé door een advocaat dienen te worden behandeld. Dit scheelt cliënten enorm in de kosten en zij maken hier dan ook dankbaar gebruik van.
lees verder