Advocatenkantoor Van Essen Amsterdam

Uw strafrecht advocatenkantoor in Amsterdam staat voor u klaar

Bent u in aanraking gekomen met justitie? Dan staat u er niet alleen voor. Strafrecht advocatenkantoor Marielle van Essen in Amsterdam heeft veel ervaring met stafrecht en strafprocesrecht. Om uw zaak vooruit te helpen zijn wij bereid om verder te gaan dan andere advocatenkantoren, niets is hierbij te gek. We verlenen bijstand en advies aan zowel particulieren als ondernemers, voor ieder budget, op betalende of Pro Deo basis.

Marielle van Essen heeft al vele zaken met succes gewonnen, waaronder zware delicten vielen als vermogensdelicten zoals overvallen, drugssmokkel of –handel en vastgoedfraude. Wij kennen de wegen bij internationale juridische problematiek en ook verdachten van witteboordencriminaliteit kunnen bij strafrecht advocatenkantoor Amsterdam terecht. Discretie en vertrouwelijkheid staan bij ons uiteraard hoog in het vaandel. Wij zijn uw beste strafrecht advocaten in Amsterdam voor elk delict.

WIE ZIJN WIJ?

Wij begrijpen wat u overkomt als u in aanraking komt met het strafrecht. Belt u ons of komt u bij ons langs? Wij nemen de tijd voor u. Wat is er aan de hand? Waarmee kunnen wij u helpen? Op het gebied van strafrecht, maar misschien ook op andere gebieden?

Wij nemen direct zoveel mogelijk stress bij u weg. Wij leggen u en uw familie duidelijk uit wat er gaat gebeuren en op welke manier wij hierin gaan helpen. In duidelijke taal. Wij kunnen met u mee naar het politiebureau of de rechtbank als u dat wilt. Of staan voor u klaar met een second opinion.

We verdelen de taken. Wij werken niet vóór, maar sámen met de cliënt. Dit scheelt ook in de kosten. Wij hebben voor ieder budget hulp beschikbaar. Pro Deo of op betalende basis.

Komt u in aanraking met justitie en zoekt u hulp? U kunt ons vrijblijvend en kosteloos bellen of mailen

Hoe werken wij?

  • Wij inventariseren met u of uw contactpersoon direct wat er moet gebeuren.
  • Wij staan u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij.
  • Heeft u al een advocaat? Dan regelen wij desgevraagd de overname van het dossier.
    Heeft u nog geen advocaat? Dan bepalen wij samen met u welke advocaat van ons team het meest geschikt is voor u en uw kwestie.
  • We maken direct financiële afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • We vragen het dossier op bij justitie. U krijgt hiervan een kopie. Wij bestuderen dit dossier nauwkeurig en stellen een plan van aanpak op. Hierbij komt onze uitgebreide ervaring in en kennis van het strafrecht goed van pas.
  • Vervolgens nodigen we u uit op kantoor of bezoeken wij u in het huis van bewaring om het dossier te bespreken. Mocht u net zijn aangehouden, dan bezoeken we u met grootst mogelijke spoed en wonen we zo nodig het verhoor en de zittingen bij.

Duidelijke taal bij strafrecht advocatenkantoor Van Essen in Amsterdam

Juridische zaken kunnen best ingewikkeld zijn. Strafrecht advocatenkantoor Van Essen in Amsterdam bespreekt met u het dossier en de aanpak in een begrijpelijke taal. Als u al een advocaat heeft, kunnen wij de overname van de zaak voor u regelen. We gaan met u mee naar het politiebureau en als er spoed geboden is, zijn wij zo snel mogelijk ter plekke. Onze persoonlijke benadering staat hierbij voorop.

WIJ ZETTEN ELK MIDDEL IN OM UW ZAAK TE WINNEN

Wij laten geen middel onbenut om u vrij te krijgen en uw zaak te winnen. Dus: moeten we naar een locatie om iets uit te zoeken en te fotograferen? Dan doen we dat. Willen we een expert inschakelen om de verdediging sterker te maken? Dan doen we dat. Is het nuttig om getuigen te horen? Dan doen we dat. Om de rechters en officieren te overtuigen van uw verhaal, uw waarheid. Laat ons uw verhaal vertellen.

Van Essen Advocaten vecht door
waar anderen stoppen.

Specialisaties

Van Essen Advocaten treedt op voor cliënten in zowel Nederland als andere landen.
Zo nodig werken wij samen met advocaten van andere kantoren of in het buitenland.
Van Essen Advocaten is gespecialiseerd in strafrecht, BOPZ en civiel recht.

STRAFRECHT

STRAFRECHT

Van Essen Advocaten heeft topstrafpleiters in dienst die ervaren zijn in de behandeling van complexe en vaak spraakmakende strafzaken. Advocaten met een scherpe geest en rap van tong. lees verder…

BOPZ

BOPZ

Mrs. Van Essen en Van Keulen zijn gespecialiseerd in ondersteuning in zogenoemde BOPZ-zaken. Dit zijn zaken waarbij cliënten zijn of dreigen te worden opgenomen in een psychiatrische instelling.
lees verder…

CIVIEL RECHT

CIVIEL RECHT

Van Essen Advocaten krijgt steeds vaker het verzoek om op te treden in familierechtelijke- , civielrechtelijke– en bestuurszaken. Wij staan de cliënt bij in de meest uiteenlopende kwesties. lees verder…

Kosten

Wat zijn de kosten?

Van Essen Advocaten is duidelijk, redelijk en flexibel in haar tarieven. Voor ieder budget hebben wij bijstand beschikbaar. Wij sturen u rekeningen vooraf zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij ons dus duidelijkheid over de kosten vooraf. En geen ‘uurtje-factuurtje-mentaliteit’ en onverwacht hoge nota’s achteraf. Bovendien houden we de tijd die wij aan uw zaak besteden keurig bij. Zo heeft u altijd inzicht in waar de uren aan zijn besteed.

Welke prijsafspraak past bij u?

Onze prijzen hangen af van de aard en omvang van de zaak, en uw budget. De tarieven verschillen per advocaat en liggen tussen de 150 en 250 euro exclusief 21% btw.

Bij ons kunt u kiezen voor:

– een vaste prijsafspraak voor de gehele zaak
– een uurtarief dat is aangepast aan uw budget
– deels betalend en deels Pro Deo bijstand
– bijstand op Pro Deo basis