Deze strafadvocaat vecht voor uw zaak

Strafadvocaat Marielle van Essen richt zich sinds 2000 puur op strafrecht en strafprocesrecht. Dit houdt in dat zij de strafadvocaat in Amsterdam is met de vereiste kennis en ervaring voor een succesvolle afhandeling van strafzaken. Strafjurist Marielle van Essen als advocaat inschakelen betekent een persoonlijke behandeling van u en een professionele behandeling van uw zaak. Deze betrokken aanpak biedt de mogelijkheid uw verhaal te doen. Hierdoor komen met regelmaat ogenschijnlijk onbelangrijke details boven die succes in uw zaak kunnen betekenen. Dat alle informatie binnen de muren van Van Essen strafrechtadvocaat blijft, is even vanzelfsprekend als gegarandeerd.

Strafrechtadvocaat op veel gebieden

Het sterke punt van strafadvocaat Marielle van Essen is haar veelzijdigheid. Zij is op het gebied van strafrecht de advocaat in Amsterdam die niet terugschrikt voor zaken van formaat. Via gedegen onderzoek brengt strafrechtadvocaat Van Essen haar expertise in praktijk bij de aanpak van beschuldiging van bijvoorbeeld:

  • Witwassen
  • Bedreiging
  • Drugszaken

Deze advocaat neemt tijd voor het bestuderen van een dossier en het spreken met een cliënt teneinde de onderste steen boven te krijgen. Dit zorgt ervoor dat u nimmer onterecht veroordeeld wordt. Deze solide aanpak leidt met regelmaat tot geslaagde verweren van deze strafpleiter. Marielle van Essen verstaat voorts de kunst van het pleiten: het overtuigen van rechter en soms zelfs officieren. Kiest u voor de beste advocaat in strafrecht om de bijstand te krijgen die u toekomt. Neem direct contact op met deze strafadvocaat voor advies en bijstand.

Deze advocaat in strafzaken is duidelijk

Beschuldigd worden van crimineel handelen is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Strafadvocaat Marielle van Essen denkt actief mee bij strafzaken. Zij helpt u in binnen- en buitenland met zaken zoals verdenking van mensensmokkel, mensenhandel en witteboordencriminaliteit, en bij het toepassen van de overleveringswet.

U kunt er zeker van zijn dat Marielle van Essen bij een strafrechtelijke vervolging tot het uiterste gaat om uw rechten te bewaken en succes te behalen in uw zaak.

Lees hier meer over de juiste strafadvocaat in Amsterdam