Strafrechtadvocaten gaan voor resultaat

Het behalen van een zo goed en bevredigend mogelijk resultaat in strafzaken is het doel van strafrechtadvocaten. Strafrechtadvocaat Marielle van Essen is sinds 2000 gespecialiseerd in strafrecht en strafprocesrecht, en deze advocaat in Amsterdam oogst met grote regelmaat succes bij de behandeling van strafzaken. Succes wordt behaald door de actieve en kritische benadering van strafrechtelijke dossiers. Dossiers worden zeer kritisch bestudeerd en zo nodig wordt aanvullend onderzoek verzocht teneinde te achterhalen of een tenlastelegging zwakke onderdelen vertoont.

Bij Marielle van Essen strafrechtadvocaat gaat dit samen met een persoonlijke benadering van cliënten, gedetineerd of niet. Gedetineerde cliënten worden met regelmaat bezocht en krijgen in duidelijke en begrijpelijke taal, zo nodig met tolk, de inhoud van hun strafrechtelijke dossiers uitgelegd. Verder zal met hen worden besproken welke aanpak het meest effectief is om de strafzaak tot een goed einde te brengen. Strafrechtadvocaten horen meer dan welke advocaten dan ook een goede vertrouwensrelatie met hun cliënten te hebben. Deze vrouwelijke advocaat weet discretie en vertrouwelijkheid te combineren met een vechtersmentaliteit. Vechten voor uw rechten in uw strafzaak.

De advocaat voor uw strafzaak

Strafrecht advocaten van kaliber zijn nodig bij de grotere en complexe strafzaken. De expertise van advocatenkantoor Van Essen springt uit boven het gemiddelde strafrecht advocaten kantoor.

Niet enkel bij witteboordencriminaliteit, maar ook criminele organisaties gericht op skimming, drugshandel, vrouwenhandel, mensensmokkel en terrorisme vinden bijstand bij Marielle van Essen strafrechtadvocaat.

Dit maakt strafadvocaat Van Essen uit Amsterdam het juiste adres voor directe bijstand indien u in aanraking bent gekomen met het strafrecht in Nederland of buitenland. In geval van strafrechtelijke problemen dient direct gebeld te worden: tijdverlies kan een zaak ernstige schade toebrengen. U kunt rekenen op discretie en hart voor uw zaak.

U leest hier hoe de strafadvocaat uit Amsterdam u bijstaat