TWEE JARIG JUBILEUM VAN ESSEN ADVOCATEN

TWEE JARIG JUBILEUM VAN ESSEN ADVOCATEN 

Vandaag vieren we hier bij Van Essen advocaten ons tweejarig bestaan.
In de afgelopen twee jaren heb ik mogen samenwerken met een ontzettend sterk en gedreven team.
Met dit team heb ik de meest gave en uitdagende zaken mogen behartigen.
Zaken die media aandacht kregen maar ook zaken die in de luwte plaatsvonden maar ons kantoor intern flink bezighielden.
Een team dat elkaar buiten het harde werken om ook weet te vinden voor de nodige gezelligheid.

We hebben in de afgelopen twee jaren mooie resultaten weten te boeken voor onze cliënten. Dit geeft niet alleen ons voldoening, maar zorgt er ook voor dat steeds weer nieuwe cliënten de weg naar ons kantoor weten te vinden.

Hoewel als ondernemer 15 jaar geleden begonnen met een puur in strafrecht gespecialiseerde praktijk, heb ik met Van Essen Advocaten een advocatenkantoor neergezet dat naast de meest heftige strafzaken ook zaken op gebied van BOPZ (psychiatrische opnames), familierecht, civiel recht en bestuursrecht behandelt. Dit dwingt ons buiten de kaders van het strafrecht met nog creatievere oplossingen te komen voor de verschillende problemen waar onze cliënten tegenaan lopen.

Ook de media weet ons kantoor vaak te vinden, niet alleen voor de zaken die wij behartigen, maar ook als er op t.v. of radio voor de ‘normale burger’ een juridische toelichting moet komen op bepaalde actualiteiten. Dit is leuk om te doen en de reacties zijn doorgaans ontzettend positief.

Een en ander kunnen we realiseren in een prachtig pand achter Artis in Amsterdam, van waaruit we ons verplaatsen naar rechtbanken niet alleen in Amsterdam maar in heel Nederland en zelfs ook Belgie, Duitsland, Portugal en vele andere landen.

Kortom, niets dan dankbaarheid voor de afgelopen twee geweldige jaren, dankbaarheid richting het team, maar ook dankbaarheid naar de cliënten die steeds weer het vertrouwen aan ons geven voor de behartiging van hun meest vervelende (juridische) problemen en hun eventuele verwijzers.
Op naar nog meer mooie succesvolle jaren; wij pakken hier straks lekker een borrel op!

Was getekend,

Marielle van Essen
oprichter Van Essen Advocaten

Deel dit bericht:
Gerelateerde Posts