Voor strafrecht de advocaat die handelt

Verregaande expertise in strafrecht en strafprocesrecht is bij de Amsterdamse strafrechtadvocaat Van Essen aanwezig. Cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering van hun juridische problemen, hetgeen leidt tot integere en succesvolle hulp bij problemen in het strafrecht. Marielle van Essen is sinds 2001 voor strafrecht de advocaat in Amsterdam met succes als kenmerk. Met name in omvangrijke strafzaken weet zij het onderste uit de kan te halen. Verdachten van strafzaken zoals vastgoedfraude, vermogensdelicten zoals overvallen, drugssmokkel of –handel hebben succes bij Marielle van Essen. Cliënten staan op nummer 1 bij deze strafadvocaat in Amsterdam. Zorgt u dat u bij uw strafrechtelijk probleem direct belt met deze advocaat in strafrecht teneinde direct de juiste hulp en advisering te krijgen.

De strafrechtadvocaat die verder gaat

Van Essen strafrechtadvocaat is in het strafrecht de advocaat uit Amsterdam die nationaal en ook internationaal cliënten voorziet van gedegen hulp. Wordt u terecht of onterecht als crimineel bestempeld, wordt u verdacht van vastgoedfraude, neem een goede advocaat in de arm. Belt u Marielle van Essen strafrechtadvocaat.

Betrouwbare strafadvocaten weten ook cliënten bij verdenking van witteboordencriminaliteit volkomen discreet bij te staan.

Van Essen strafrechtadvocaat kent bovendien de juiste wegen bij internationale juridische problematiek zoals het aanvechten van de straf bij drugs zowel bezit als handel of smokkel in Nederland of in het buitenland

Marielle van Essen is in het strafrecht de advocaat die een persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan, uw zaak serieus neemt, naar u luistert en op alle mogelijke manieren het best mogelijke resultaat voor u behaalt.

De strafrechtadvocaat die verder gaat

Marielle van Essen doet uitsluitend strafzaken en BOPZ zaken. Daar waar het strafrecht echter civielrechtelijke expertise vereist, zorgt Van Essen strafrechtadvocaat voor advies van een specialist civiel recht.

Marielle van Essen is de specialist in strafrecht en de advocaat die daarnaast de nodige deskundigheid inschakelt voor bijstand in fiscale en bestuursrechtelijke kwesties. Dit maakt haar de vrouwelijke advocaat in Amsterdam die all round kan adviseren en bijstand kan verlenen zowel aan particulieren als aan ondernemers.

Contact opnemen met Van Essen strafrechtadvocaat maakt duidelijk wat uw rechten zijn en hoe groot uw kansen zijn bij het behalen van uw recht.

Meer lezen over uw advocaat in strafrecht in Amsterdam?